recruitment timmermannen metselaarsHet werven van vakmensen zoals metselaars en timmermannen

Anno 2017 draait de sector bouw & techniek weer op volle toeren. Veel bouwbedrijven kunnen de vraag echter maar nauwelijks aan, met name door een tekort aan goed personeel. Denk aan aan vaklieden als installatiemonteurs, metselaars en timmermannen. En aan technici met beroepen als onderhoudsmonteur, elektricien, loodgieter, ontwerper-constructeur, CNC-verspaner en werkvoorbereider/calculator. Heeft u ook zo’n moeite met het werven en/of behouden van dit soort vakmensen? Blijven vacatures soms maanden openstaan? Graag zetten wij onze ervaring met de bouw- en technieksector in om u te helpen ‘het tij te keren’. Want ook al is de arbeidsmarkt krap, dan nog zijn er knoppen waaraan u zelf kunt draaien.

Aantrekkelijk werkgever in de bouw?
Staat u in uw regio bekend als een aantrekkelijke werkgever? Of niet? ‘Bekend maakt (vaak) bemind’. Wij helpen u met uw positionering op de arbeidsmarkt waardoor technici en vakmensen uw bedrijf sneller als werkgever overwegen. Bijvoorbeeld door het formuleren van een aansprekende boodschap, het schrijven van wervende teksten, het benutten van de juiste communicatiekanalen en het ontwikkelen van communicatiemiddelen zodat u uw wervingsdoelgroepen bereikt, verleidt en in beweging zet. Daarnaast richten we ons op het professionaliseren van uw recruitmentproces zodat de werving van nieuwe collega’s efficiënter, succesvoller én goedkoper verloopt. Hierbij focussen we op snelheid, nauwkeurigheid en uw vermogen om kandidaten te verrassen!

Hebben vakmensen het bij u naar hun zin?
Maar de kracht van uw werkgeversmerk zit in uw bedrijfscultuur. Hebben uw medewerkers het op de bouwplaats een beetje gezellig met elkaar? Voelen uw medewerkers zich betrokken bij uw bouwbedrijf? Zien zij een ‘stip aan de horizon’ waaraan zij zich kunnen optrekken? Samen met u leggen we hiervoor de basis. Met als gevolg dat uw (huidige en potentiële) medewerkers uw organisatie ook écht voelen.

Aan welke ‘knoppen gaat uw bouwbedrijf draaien? Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking. Tel. 06-2550 2007

Reacties zijn gesloten.